Zowel privé als professionaal gaat het uitstekend met Marc Coucke. De eigenaar van Anderlecht ziet zijn team voorlopig uitstekend presteren en ook bij een pak andere investeringen lijkt alles prima te verlopen. Toch kondigde Coucke nu verrassend zijn afscheid aan.
Luxueus project
In de zomer opende Coucke nog La Réserve in Knokke. Een luxehotel, dat de laatste jaren helemaal in verval was geraakt. Samen met bouwondernemer Bart Versluys verbouwde de geboren Gentenaar het hotel opnieuw tot een luxueus oord.
Dat ging gepaard met onder meer een nieuwe brasserie: La Rigue. Daarmee willen Coucke en co op 'sterrenniveau' scoren en daarom werd er ook hoog ingezet in de keuken. Niemand minder dan topchef Peter Goossens werd aangeworven.
"Van wat neem ik afscheid?"
Die laatste werkt/werkte uiteraard bij het Hof van Cleve. Op Instagram gaf Coucke gisteren aan dat hij afscheid zou nemen van 'iets' en hij vroeg zijn volgers om zelf daaraan een invulling te geven.
Uiteindelijk bleek het dus... de laatste keer te zijn geweest dat de zakenman ging dineren bij Peter Goossens in zijn toprestaurant. De topchef laat zijn zaak over aan een compagnon, meteen verloor het Hof van Cleve voorlopig al zijn sterren.

