'Ploegmakker KDB en Doku gearresteerd door bizarre reden'

door
'Ploegmakker KDB en Doku gearresteerd door bizarre reden'

Manchester City won in de Champions League met 0-4 van Slovan Bratislava. Kevin De Bruyne is geblesseerd, maar Jérémy Doku schitterde wél. Ook Matheus Nunes stond in de basis. De Portugees kwam echter negatief in het nieuws.

De 26-jarige Nunes kwam afgelopen zomer over van Wolverhampton, maar voorlopig is de concurrentie te groot bij Manchester City. Na het uitvallen van Rodri krijgt de middenvelder mogelijk meer kansen. Althans als hij uit de cel weet te blijven…

Gearresteerd door bizarre reden

Nunes werd namelijk niet zo lang geleden gearresteerd. In de nacht van 8 september was de middenvelder in zijn vrije tijd naar een nachtclub getrokken. De voetballer werd echter gespot door een 58-jarige fotograaf en die besloot om kiekjes van Nunes te nemen. .

Dat was niet naar de zin van de profvoetballer en die pakte de gsm van de man af. Nunes weigerde de gsm terug te geven en de politie werd erbij gehaald. Om half zes in de ochtend werd Nunes gearresteerd en naar het politiebureau gebracht.

Daar gaf hij uiteindelijk de gsm weer terug. Nunes werd vrijgelaten, maar het kan wel zijn dat de man een klacht zal neerleggen. Voorlopig kan de middenvelder nog vol zijn kans wagen bij Manchester City.

POLL: Snap jij de actie van Nunes om zijn privacy te beschermen?

Meer sportnieuws