Zus Charles De Ketelaere zorgt voor adembenemend spektakel

door
Zus Charles De Ketelaere zorgt voor adembenemend spektakel

Charles De Ketelaere is met Atalanta prima begonnen aan de Champions League. Na een gelijkspel op de eerste speeldag, volgde gisteren een ruime (0-3) zege bij Shakhtar Donetsk. Ongetwijfeld genoot ook de ravissante zus van CDK mee, zij bezorgde de Italiaanse fans alvast een waanzinnig spektakel.

Sportieve genen, pikant temperament

Met Jozefien heeft de Rode Duivel een knappe vriendin aan zijn zijde, ook zus Renée gaat met heel wat aandacht lopen, voornamelijk te danken aan haar stralende looks.

De drie jaar oudere Renée heeft eveneens sportief talent en bouwde op nationaal niveau een mooie carrière uit in het tennis (100 ptn en nummer 99 van België). Professioneel is ze aan de slag bij Dentsply Sirona, een bedrijf dat gespecialiseerd is in tand/mondcorrecties. Renée werkt er als EDS Consultant.

Sexy looks als extra troef

Zowel sportief als professioneel heeft de dame duidelijk veel talent, daarnaast is ze ook een echte... fanmagneet. Zo wist ze al een trouwe fanschare op te bouwen via Instagram. De blondine tikt bijna de 30.000 fans aan en ook dat zorgt uiteraard voor een pak inkomsten.

Renée wordt immers door tal van bedrijven gevraagd om op te treden als influencer en dat levert geweldig knappe foto's op. Wij geven u alvast nog eens een selectie van haar recente shoots, die veel fans weer doen watertanden.

POLL: Vertoont ze gelijkenissen met Anna Kournikova?

Meer sportnieuws