Olie op het vuur: “Standard is in ieder geval beter dan Anderlecht!”

door
Olie op het vuur: “Standard is in ieder geval beter dan Anderlecht!”

Komende speeldag staat de klassieker tussen Standard en RSC Anderlecht op het programma in de Jupiler Pro League. In de media wordt alvast olie op het vuur gegooid. Belgische NBA-ster Ajay Mitchell heeft een duidelijke voorkeur.

Mitchell is een Belgische speler die met Oklahoma City Thunder actief is in de NBA. De 1m96 grote point-guard is ook een voetbalfanaat en een grote supporter van Standard. In een gesprek met DAZN spreekt de basketter oorlogstaal. 

Standard vs Anderlecht

Eerder werd een andere Belgische NBA-speler, Toumani Camara, gespot in het shirt van Anderlecht. Mitchell denkt daar het zijne van. “Ik wacht op mijn truitje van Standard. Als ik een truitje krijg ga ik het zeker dragen. Standard is in ieder geval beter dan RSC Anderlecht!”, klinkt het.

Op de post van DAZN reageerde Standard meteen. De Rouches lijken van plan om de wens van Mitchell in te willigen. Zondag om 13u30 staat de beladen topper tussen Anderlecht en Standard op het programma. De boog staat alvast hooggespannen na de 'trash talk' van Mitchell richting Camara.

POLL: Voor welke club kies jij?

Meer sportnieuws