Club wrijft zich in de handen: "Ik kan nog veel beter"

door
Club wrijft zich in de handen:

Club Brugge heeft zichzelf woensdagavond een mooie opsteker bezorgd. Het ging met 0-1 winnen op het veld van Sturm Graz. Daarmee incasseert het niet alleen een winstpremie van enkele miljoenen, maar houdt het ook zijn dromen op kwalificatie in de Champions League gaaf.

Daarvoor mocht Club Christos Tzolis zeer dankbaar zijn. De Griekse winger kroonde zich tot matchwinnaar door op fraaie wijze het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Halfweg de eerste helft krulde hij de bal heerlijk via de paal in de verste hoek.

Tzolis toont zich meteen bij Club

De 22-jarige zette daarmee zijn goede start bij Club nog eens in de verf. Blauw-Zwart betaalde in de zomer 6,5 miljoen euro om Tzolis weg te plukken bij Fortuna Düsseldorf, waar hij een geweldig seizoen afgewerkt had in de 2.Bundesliga met 22 goals en zeven assists.

Bij Club dwong Tzolis ook meteen een basisplaats af en liet hij al meteen flitsen van zijn kwaliteit zien. Zijn teller staat voorlopig op vier goals en een assist in twaalf wedstrijden. Samen met Gustaf Nilsson lijkt hij nu al de beste aankoop te zijn die Club afgelopen zomer deed.

Tzolis vindt dat hij nog veel beter kan

En Club mag hopen op nog meer. "Dit is nog niet de beste Tzolis. Ik kan nog veel beter, daarom ben ik hier bij Club Brugge", vertelt Tzolis immers op de officiële website.

"Mijn eerste goal in de Champions League en mijn eerste Man of the Match-trofee. Dit is echt een droom. Het was altijd al een droom om hier te staan", vertelde hij ook nog na zijn glansrol in Graz. "Het is weer een stapje omhoog. Zowel voor mij als voor het team. Hierop kunnen we verder bouwen."

POLL: Is Tzolis nu al een meerwaarde voor Club Brugge?

Meer sportnieuws

Meer over