Malinwa-cultheld vindt 'eeuwige liefde' bij realityster

door
Malinwa-cultheld vindt 'eeuwige liefde' bij realityster

Malinwa begon het seizoen met een moeilijk programma, afgelopen weekend liet het nog een stunt door de vingers glippen bij Racing Genk. Dat deed het met Fred Vanderbiest op de trainersbank, die als assistent van Besnik Hasi uiterst geliefd is binnen de Mechelse spelersgroep. Ook naast het veld was er nu geweldig nieuws voor de ex-speler.

Gepassioneerde 'lijm' in Mechelse spelersgroep

Vanderbiest kende een mooie carrière als speler en was nadien ook coach van verschillende clubs. Vooral bij KV Oostende kende hij een mooi avontuur, ondertussen kiest hij al enkele jaren voor een rol 'in de schaduw' bij KV Mechelen.

Tijdens zijn actieve voetballoopbaan stond Vanderbiest al bekend als uiterst gepassioneerd, ook als trainer bleek dat zijn grote sterkte. Dat zorgde een paar keer voor hoogoplopende discussies met zowel de spelleiding als collega's, herinner u nog de zware woordenwisseling met Michel Preud'homme.

In Mechelen is 'Fredje' enorm geliefd bij zowel de supporters, technische staff als de spelersgroep. Hij wordt vaak omschreven als de 'lijm' die iedereen met mekaar kan verbinden.

Sprankelend huwelijk

Ook buiten het veld loopt het gesmeerd bij Vanderbiest. Recent vond hij ook opnieuw de liefde bij Caroline Dubin. Voor sommige mensen mogelijk geen onbekend gezicht. De dame deed enige tijd geleden mee met het VTM-programma 'Met vier in bed'.

Het vergaat Caroline en Fred alvast prima, de twee zijn eerder deze week in het huwelijksbootje getreden en dat leverde prachtige foto's op. Wij wensen de twee alvast enorm veel geluk toe.

POLL: Hoe ervaart u Fred Vanderbiest?

Meer sportnieuws